Vakbladen

Voor de logistiek zijn er een aantal vakbladen. Hieronder vindt u er een aantal.

Logistiek
Logistiek is het vakblad voor logistiek professionals. Het blad geeft informatie over de logistiek in de volle breedte van het vakgebied. Dit tijdschrift verschijnt tien keer per jaar.

Bron: Logistiek (2013) Digitaal magazine. Geraadpleegd op 10 oktober 2013, van 1ehttp://www.logistiek.nl/Digitaal-magazine/

2e

EVO logistiek
EVO magazine houdt ondernemers op de hoogte van alles wat er speelt in de wereld van transport en logistiek. Het blad biedt ook praktische informatie over personeelsbeleid, automatisering en vrachtwagens. Het blad verschijnt elf keer per jaar.

Bron: EVO (2013) EVO magazine. Geraadpleegd op 10 oktober 2013, van http://www.evo.nl/site/evo-magazine

Truck & Transport management
Het vaktijdschrift Truck & Transport management is magazine over goederenverkeer over de weg. Het blad informeert over bedrijfsauto’s en materieel, dit gebeurd door middel van testen, nieuwsberichten. Het blad verschijnt elf keer per jaar.

3e

Bron: TTM (2013) Abonneren TTM. Geraadpleegd op 10 oktober 2013, van http://www.ttm.nl/abonneren/

4e

Truckstar
Het tijdschrift Truckstar staat vol met ritverslagen, praktijktesten, ontwikkelingen in de transportsector en de nieuwste en meest bijzondere trucks. Truckstar verschijnt 13 keer per jaar.

Bron: Truckstar (2013) Abonneren. Geraadpleegd op 10 oktober 2013, van: http://www.truckstar.nl/abonneren

TON magazine

TON is het magazine voor mensen die werken in de transport en logistiek. Het zoekt naar ontwikkelingen in het werkveld en ze zoeken de werknemers in de logistiek op.

5eTON verschijnt 6 keer per jaar.

Bron: Ton (2013) Over Ton. Geraadpleegd op 10 oktober 2013, van:  http://tonmagazine.nl/over-ton/

Plaats een reactie